viernes, 9 de marzo de 2012

12 RECORDS PEL 2012


12 PARAULES,12 RECORDS,12 MESOS...2012 !



Aquestes llibretes són un dels propòsits d'aquest any...12 paraules i 12 records per 12 mesos de l'any. Em vaig inspirar en unes llibretes que va fer l'Esther de scrapagrapats. Em va passar els arxius per poder fer les pàgines, tot un detall. Moltes gràcies. Ara queda omplir-les amb els records de paper per deixar constància de tot l'any 2012 , tot un any per recordar...sobretot ara que en sóm 4!!






ÉS MOLT FÀCIL, cal retallar fulls de doble cara  (30cm d'ampla per 21,5 cm d'altura) i ho doblegeu pel mig, en feu 6 iguals i les intercaleu amb les pàgines del document  (si voleu l'arxiu PDF, demaneu-li a l'Esther de scrapagrapats i segur que us el passa encantada) Amb els papers que us queden es tracta d'anar-los afegint per decorar els 12 records de l'any 2012. Espero que us agradi la idea. Per enquadernar la llibreta us paso un esquema de com fer-ho, també de scrapagrapats.















2 comentarios:

  1. T'ha quedat molt maca!!! m'encanta la combinació de colors, segur que quan l'omplis serà molt especial. Un petó

    ResponderEliminar
  2. Hola Marta! vinc del blog de l'Esther, jo també vull trobar un moment per fer-ne una. EL resultat de la teva és preciós!!! gràcies per compartir-ho!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...