jueves, 22 de marzo de 2012

CARPETA ÀLBUM

Tenia moltes ganes d'utilitzar aquesta colecció de papers Lost & found de my minnd's eye. Volia fer algo especial ! De moment us ensenyo la portada, demà penjaré les fotos de l'interior...



Vinga va,  us ensenyo una !

3 comentarios:

  1. T'ha quedat molt xula!! i certament aquests papers són preciosos!! aishhhhh, això és un vici! jejeje.
    Et volia comentar això del premi... doncs... la veritat és que no és un premi de veritat, perquè no hi ha cap regal, és més com un joc, com un seguir una cadena per donar a conèixer blocs nous o que tenen pocs seguidors. Què has de fer? Anuncia-ho al bloc, posa-hi la imatge i digues que he estat jo qui t'ha concedit el premi i passa'l a cinc blocs més que t'agradin (no cal que siguin d'scrap) això sí, han de tenir menys de 200 seguidors!! És per fer-nos una mica de propaganda, donar-nos a conèixer, compartir tot el què fem, que tothom en pugui agafar idees... Em va semblar una idea maca i com el teu bloc és el darrer que havia descobert per casualitat... i m'agrada el què fas... :) Un petonàs!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Montse!!!! Ja sabia que no era un premi material però com tu ja vas dir SÓN ELS QUE MÉS IL.LUSIÓ FAN, de veritat no se com agrair-te l'empenta que m'has donat, estic molt il.lusionada amb el blog i si gent com tu, de forma desinteressada, ens anima a seguir això si que és un premi i dels bons de veritat. Moltissimes gràcies. Seguim en contacte, ara mateix publico el meu primer premi !...quan es parla de 200 seguidors ara que només en tinc 6 sembla mentira. Petonets d'scrap ! Ah per cert a mi m'encanta la teva última targeta !

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...