jueves, 26 de julio de 2012

PER FI...

"Juga a perdre la por i escriu a qualsevol paret de casa teva tots els noms que han omplert de llum la teva vida, per dir-los un a un i no sentir-te mai ni abandonat ni sol "

Miquel Martí i Pol

Be noies, ja puc confirmar que ja està a punt la segona trobada d'scrap, les coses ja tornen a ser com fa un temps, menys mal,  però deixarem passar les vacances perquè vingueu amb moltes ganes i descansades per aquest dia tant especial. La primera va ser un èxit i segur que aquesta també ho serà.
Seguim comptant amb la presència de la Montse de bocins de paper, màgia i colors que ens farà un tutorial i, com sempre, hi haurà sorpreses i moltes rialles, riures, xerrameca entre papers,tintes, segells i  MOLT, MOLT D'SCRAP!!!!!!

Si voleu veure com va anar la primera edició mireu AQUI




 

2 comentarios:

  1. Què bé!!! :) Em fa il·lusió venir, compartir aquests moments i veure'ns les cares després de tants i tants dies i tants i tants comentaris i mails :). Per cert... què maca la frase del Miquel Martí i Pol!! aquesta no la coneixia :). Un petonàs i a carregar piles!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És veritat, jo també tinc moltes ganes de veure'ns. Espero que t'ho passis molt be i et sentis acollida. Ja et vaig dir que serà molt cassolà.uiiiiiiquins nervis, pero ara toca descansar i pensr en molts i molts projectes.

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...