lunes, 1 de septiembre de 2014

Comença setembre !!! i començo amb el blog ! espero que us hagin anat molt be els dies de desconnexió!!

Desprès d'unes molt bones vacances per l'Empordà, que és el meu amor incondicional, segueixo de vacances...jijiji ...però ara a casa  i amb les peques, aprofito que estan jugant per pujar alguns dels layouts que he fet aquests últims dies. La veritat és que arriba un moment que no pots deixar d' experimentar amb coses noves i m'està agradant molt això de crear en un espai tan gran i fent protagonista a una bona foto !!! 


                             

 El pròxim projecte és l'àlbum  d'estiu, però estic fent el curs de Superestar de la Jackie Rueda, o sigui que els meus moments nocturs d'scrap els dedicaré al curs, em fa molta il.lusió fer-lo per poder treure el màxim profit de les fotos del blog,  que s'han de millorar molt !!
Fins aviat i bona entrada al setembre per totes !!






9 comentarios:

  1. Wowww quins Layouts més macos.
    Nena com has crescut scraperament parlant!!
    M'encanta!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Raquel guapa;!! M'ha encantat el teu comentari!! Això de créixer en aquest sentit és genial. Mil gràcies. A veure si em passo pel teu blog que he estat desconnectada del tot!!

      Eliminar
  2. Eiiii què bé tornar-te a tenir per aquí!! ja se t'enyorava!!! M'encanten els LO, a mi em costa molt treballar en espais grans, sóc més amants de les coses petites... què hi farem!! M'agrada molt el teu toc fresc i dolç alhora, amb una pila de detallets tan ben triats!! i les fotos són tan maques!!! Un petonàs i continua gaudint de les vacances, jo avui ja he tornat a la realitat, snif, snif :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola guapíssima !!!! estic molt contenta de tornar al blog amb energies renovades !!! Doncs tot és possar-se !! Necessitava fer coses noves !! El meu cap m'ho demana abans de començar a treballar ...Ànims pel començament de la feina !! Petons !!

      Eliminar
  3. Unes fotografies molt tendres i precioses, i les pàgines molt, molt boniques !! Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies bonica, i felicitats per ser una crop girl !!!!!!!!! Que disfrutis molt d'aquesta etapa !!

      Eliminar
  4. Què bé que hagin sigut unes vacances tan bones...!
    Uns LO's molt bonics...les fotos son també moníssimes...
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Glória, aveure si t'animes amb els LO un altra cop, em vas fer de preciosos !! Petons.

    ResponderEliminar
  6. aiii Marta! gràcies per les teves bones paraules que sempre tens cap a mí! dir-te que has estat inspirada i has fet molt bona feina! les fotos i Lo's molts xulos, la segona pàgina m'agrada molt! perdona sinó passejo massa sovint pel teu blog, però no ho faig massa per falta de temps. un* i gràcies!!!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...