CREACIÓ


5 febrer 2015

M'encantaria poder participar a tots els reptes que proposen molts dels blogs d'escrap que segueixo. Però, malauradament, el temps lliure, que disposem les mares,  no és molt abundant i , moltíssimes vegades, em quedo amb les ganes...

Però aquesta vegada em va agradar molt el repte proposat per YOYSCRAP ...em va fer reflexionar molt, una paraula que defineixi el que volem per aquest any...difícil decisió...
Però, com ja sabeu, sóc una gran defensora de la creativitat i, per tant,  vaig veure clar que la paraula que estarà present aquest any serà CREAR perquè amb les meves filles m'agrada crear, perqué crear et dona vida i la creativitat aporta moltes altres coses, llibertat, emoció, tranquil.litat...
Els colors que havíem d'utilitzar eren aquests...

Vaig aprofitar que les meves filles volíen participar i els vaig dir que tiressin la pintura amb un spray per la pàgina i, a partir d'aquí, vaig triar la composició, la foto i els colors...creació en estat pur, una estona per mi,  però iniciada per les meves filles. Es pot demanar més?

Crear és viure...
1 febrer 2015

Aquestes són les meves últimes creacions homedecor. M'agrada molt decorar  lletres, sempre penso amb la persona a la que van dirigides,  per afegir quelcom personal, començo fent-les d'una manera... i al final sempre la faig totalment diferent. 
Sembla sencill fer-les,  però a vegades,  m'estic molta estona pensant com decorar-les...però va tan be per desconnectar...em posa a escoltar "la iaia" i tot surt més fàcil.
16 gener 2015
Sempre em resisteixo a despedir-me del Nadal, no se perqué serà...soposo que, sencillament, m'agrada. Hi ha gent que diu que no li agrada el Nadal perqué són uns dies que t'obligen a ser feliç,  però,  tenim tot l'any per ser-ho o sigui que no estem pas obligats !!  Però,  jo disfruto com quan era nena, disfruto decorant la casa, fent el pessebre, obrint cada dia un sobre del nostre calendari d'advent i veient el somriure de les meves filles, no s'ha de perdre mai la il.lusió i vull disfrutar al màxim del temps de joc, imaginació i màgia  amb elles. La Mariona té 7 anys i encara s'emociona quan li dic que són els follets del bosc els que venen a deixar un detallet, als sobres del calendari d'advent, fins el dia de fer cagar el tió, si us plau, que ho cregui durant molt de temps més !!!  que no perdin mai la màgia !!

Aquest Nadal a sigut molt creatiu, i com encara no tenia el nou blog en marxa, he volgut fer aquesta entrada per deixar-vos entrar al meu Nadacraft i ajudar-me a despedir-me d'ell.

Que consti que jo també he tingut dies dolents aquestes festes de Nadal i que les meves filles m'han fet enfadar un munt de cops, però això ja ho sabeu...no sóc una mare perfecte però em quedo amb els millors moments.
"Ara és el temps de renovar-se, d'esperances noves. És possible anar cap a la llum. És possible anar cap a una nova primavera plena de llum, d'horitzons nous. Aixeca't i eleva't !"


(Phil Bosmans)
Un espai de creació on podreu seguir veient els meus treballs de Records de Paper. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...