viernes, 18 de julio de 2014

Un dia per desconnectar fents escrap...

El dissabte 12 vaig estar al taller de la Raquel de TINTATE a Cardedeu. Feia temps que no anava a ningún curs i , la veritat, és que em venia molt de gust  ( no vaig casi dormir...mare meva, això és més greu del que em pensava, adicta total a l'scrap) be, per on anava? ...doncs, això,  que passar un dia fent scrap amb La Judy de JUDYSCRAP i la Marta Juez de MYSCRAPLAB no el podia perdre i si també m'acompanyava la meva amiga Vanesa, allò podia ser un dia rodó...i ho va ser de bon troç.





Haig de felicitar a la Raquel,  perquè va estar fantàstic !!!!!!!, juntar a aquestes dues artistes va ser tot un éxit i el resultat, com veieu, espectacular. Vaig aprendre noves técniques per fer fons amb diferents materials, que donen un toc molt diferent als àlbums , podent plasmar,  molt més, el nostre estil. Em va encantar... i la Judy, per qui no la coneixeu, és inspiració i creativitat.



I després de molts somriures amb un photocall molt divertit, que va organitzar la Raquel...



 vem seguir, i amb moltes ganes, amb la maleta de la Marta...ufff, no ser com definir-la... preciosa, bonica, genial!!!, un treball molt acurat i amb unes explicacions tan precisses que tot va anar quadrant,  al milímetre, fins a aquesta bonica maleta com a resultat. Fantàstica la Marta, propera i un encant (ah!, i crec que perfeccionista com jo, jejeje)







El resultat del taller va ser aquest...








Com ja veieu vaig passar un dia genial !!! Vaig conèixer a dues artistes de l'scrap i vaig tenir el dia per a mi al costa de la meva germana-amiga i amb un resultat que em treu un somriure.  Així doncs, com diu la Raquel de tíntate

Slow pleace, crear, disfrutar, sonreir

Aixó és el que vaig aconseguir...

Gràcies Raquel, Judy i Marta!!





10 comentarios:

  1. Un trabajo precioso y seguro fue un día magnífico. Besos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si, un dia estupendo, de verdad y contenta con el resultado, jijijiji

      Eliminar
  2. Quin treball més maco! I quin dia de scrap-terapia tan bo.

    ResponderEliminar
  3. Marta!!! Quin resum mes espectacular!!!! M'encanta que els tallers es visquin així!!! Amb tanta pasió i energia!!! Gracia per compartir la vivència tintera!!!! Una abraçada!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs si, així ho vaig viue i així ho volia transmetre. Petons i fins aviat.

      Eliminar
  4. Ohhhhhhhhhhh! què macooooooooooo, la maleta i el mini preciosos!!! i quina pila de detalls i tècniques que vas aprendre! N'estic segura que va ser un dia rodó. Un petonàs

    ResponderEliminar
  5. Tot super xulo!!!!!! Enhorabona!!!! Un*

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Alícia, pel comentari i per passar-te per aqui. Es un plaer que artistes com tu passeu pel meu blog i em deixeu comentaris. Bon estiu !!!

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...