miércoles, 13 de noviembre de 2013

Preparant el Nadal...

Ahir amb la meva amiga Vane vem fer una petita sessió de scrap i vem montar el diari de Nadal. Em falta acabar-lo però us volia ensenyar la portada, què us sembla?

Me atrevit a jugar amb el gesso i m'encanta!!!
Me inspirat en el treball de Helena Xúrio per Kits de somni, no us perdeu els diaris que han fet són preciosos. Me enamorat de tots!!

 
 
He fet un diari "diferent", perquè en comptes de començar-lo el dia 1 de decembre, com tots, jo el començaré el dia 24 de decembre fins el 6 de gener. Que us sembla ?
Be, quan l'acabi us l'ensenyo tot.

8 comentarios:

  1. Què maco!!!! m'encanta!!!! el trobo molt dolç!!! A mi també m'agradaria fer un diari de nadal però no hi ha manera que m'hi posi mai, si algun dia ho aconsegueixo ho faré com tu, començarà el dia 24. Un petonàs

    ResponderEliminar
  2. A mi em passa igual que a la Montse. Cada any vull fer-lo però després se'm tira el temps a sobre i tinc mil coses a fer i no ho aconsegueixo. A veure si aquest any... El teu em sembla preciós, tan net i tan dolç. Ja estic dessitjant veure com l'omples. Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs jo aquest any m'he proposat fer un munt de coses, a veure si puc!!!!

      Eliminar
  3. Me encanta, todo blanco y con los detalles en rojo. Es una idea estupenda la del diario. Un besito. Ana

    ResponderEliminar
  4. Jo tb m`he enamorat .... d'aquest.... ♡:-)
    El trobo supernadalenc... pero molt net i elegant a la vegada . Estic dessitjant veure'l acabat. Jo no crec que m'animi.
    Ptns

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...