miércoles, 7 de agosto de 2013

100% fet a mà, 100% català...cap Anglaterra

Aquest és el meu últim encàrrec abans de les vacances, us ensenyo aquest,  però tinc un munt de coses retrassades per ensenyar-vos, potser aprofito les vacances per fer-ho...be, quan tornem perqué ara marxem uns dies a una caseta rural !!! Ja estic preparant el meu kit de viatge, aquest any vull fer un àlbum en el mateix moment, sinó els àlbums d'estiu els faig per Nadal!!
Aquest últim encàrrec era per la cunyada d'una noia que marxa a Anglaterra i li volia regalar, aquest àlbum, perquè està a punt de tenir un nadó. Volia que fos tot en català "ells ja saben anglès, no?" jijiji. Doncs aqui el teniu...m'ha costat donar-lo, perquè m'agradat molt el resultat, però és el que passa amb els treballs moltes vegades, sort que guardo les fotos!!!



Em vaig inspirar en un àlbum que va fer la Glòria de Papers de colors que és fantàstic i el tutorial és de Scrapbloc, del concurs d'Estiu 2011, us  podeu descarregar  el tutorial AQUI













7 comentarios:

  1. Molt xulo! Ple de detalls i 100% català, m'encanta!

    ResponderEliminar
  2. Què maco!!!! t'ha quedat preciós i segur que li encantarà!!! i és clar que sí 100% català, jajajaja. L'estructura és molt xula i com tots els teus treballs tan ple de detallets!!! Gaudeix de les vacances merescudes!! Un petonet

    ResponderEliminar
  3. Molt xulo Marta! Jo també he treballat alguna vegada amb aquests papers de MME. Encara me'n queda algun retallet i la veritat és que també m'agraden moltíssim.
    I el teu àlbum... genial per fer país!! Les fotos del nadó segur que hi quedaran de fàbula!

    ResponderEliminar
  4. És una preciositat amb tots aquests detalls tan alegres i estiuencs!!

    ResponderEliminar
  5. Que bonic ha quedat!
    És una estructura xulíssima, que permet un munt de raconets i butxaquetes!
    Gràcies per mencionar el meu treball Marta, estic contenta que et servís d'inspiració!
    Petons

    ResponderEliminar
  6. Gràcies a totes, avui que arribo de vacances us contesto, jijiji...La Glòria ha sigut la meva inspiració...et dec una!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...