viernes, 26 de julio de 2013

GRÀCIES ...per ajudar a aprendre


Un dels principals objectius de l'educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món - Arnold H. Glasgow


Sempre penso en lo important que és la feina de les mestres i en tot el temps que passen amb els nostres fills...com ho podem agraïr? No hi ha manera de fer-ho ...amb un gràcies, de tot cor, potser.
La petita Laia ja ha acabat el seu curs a la Llar d'infants i li vem preparar un petit detall per la mestre. Realment és poc per tot el que ha fet, ha passat més temps ella amb la nostra filla que no pas nosaltres i ha sigut un plaer poder compartir l'educació amb ella...gràcies Silvia, ets un amor!!







5 comentarios:

  1. La frase preciosa!! me l'apunto per publicar-la algun dia al meu bloc :). I el detallet, aish... preciós!!! No saps com valorem els/les mestres aquests detalls i com els portem al cor molt de temps. Un petonàs

    ResponderEliminar
  2. Se ve precioso! Tienes que enseñarlo por dentro!! La frase muy buena. Un beso y feliz domingo!

    ResponderEliminar
  3. Hola!! quina frase tan maca; jo com educadora d'escola bressol, et puc dir que qualsevol detallet ens omple moltíssim; és cert que nosaltres tenim el privilegi de viure molt moments d'aquests petits, però sense la vostra col·laboració com a pares, també seria molt més difícil que tot rutllés. És preciós el regal que li has fet, segur que li encanta...la seva "profe" recordarà somriures, abraçades...de la Laia :-)

    Bon diumenge!!

    Pilar

    ResponderEliminar
  4. M'agrada la flor feta amb tires!! Gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. va molt be per aprofitar trossets de paper que van quedant d'anteriors treballs, a mi m'ajuda a fer-les la meva filla!!!

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...