martes, 18 de septiembre de 2012

S'APROPA EL DIA



BE NOIES, JA S'APROPA EL DIA, tinc moltes ganes de poder compartir amb totes vosaltres aquest dia .La veritat és que em fa molta il.lusió. Per fi et coneixerè Montse!!  i a tu també Esther!!
Ei i a vosaltres també Glòria i Isabel !!!!!  Uf, quin nivell d'artistes !!!
Prepareu tot perquè hem d'aprofitar aquest dia tant especial, tot un dia fent scrap !!  Això si que és un regal de final d'estiu, segur que ens ho passarem genial.

Els preparatius d'aquest dia no m'han deixat fer gaires coses però us deixo una imatge de l'agenda que m'he scrapejat !!  Estic experimentant amb teles... jiji.


9 comentarios:

  1. Jo també estic molt contenta esperant el diumenge. Segur que ho passarem molt bé. Ja estem en el compte enrere! Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina il.lusió que vingueu !!!!!! Quin nivell d'artistes que tindrem !!!

      Eliminar
  2. Bon dia wapa!!! Doncs sí... després de tant de temps i tants mails amunt i avall a mi també em fa il·lusió (malgrat ser un ésser associal, jajaja). L'agenda t'ha quedat molt maca!! m'encanten els papers que has utilitzat. Jo tampoc he tingut massa temps per a res aquests dies, ja tinc ganes de fer alguna coseta!!! Un petonàs i fins diumenge!!!

    ResponderEliminar
  3. L'agenda és molt bonica!!. I us desitjo un bon diumenge a totes!!!!!

    Petonets!


    Charo

    ResponderEliminar
  4. Què "xulo"!
    Jo també tinc ganes de que arribi diumenge, encara que en aquest sentit em sembla que dec ser una mica com la Montse, no ben bé associal, però si "soseta" jajaja i vergonyosa, però jo també tinc ganes de coneixer-vos a totes.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  5. que us ho passeo molt bè gaudin d´aquest vici que ens uneix

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...