lunes, 24 de septiembre de 2012

23 de setembre...scraprecord

Crec que la millor manera d'agraír -vos, a totes les que veu formar parta d'aquest dia tan especial, és dient que em sento feliç. Aquest petits moments són els que omplen la meva vida, a part d'una familia fantàstica i d'unes amigues genials , tinc la satisfacció d'haver viscut dies, tan especials, com el que va ser ahir. És difícil donar les gràcies i explicar amb paraules el que va significar per mi que, persones a les que no coneixes,vulguin  compartir amb tu, tot un dia fent scrap.
Ens uneix una passió i ara ens uneix un record fantàstic que quedarà en forma...de paper, en forma d'àlbum. Montse el teu tutorial va ser fantàstic, per mi vas enterrar el adjectiu amb el que et descrius... "ascocial"? No he vist persona més segura,  propera i social que tu !! Montse, aquest és el primer dia d'un viatge scrapejant juntes.
 
Un dia ple de màgia...  bocins de papers, desordre,concentració, riures, menjar deliciòs i molts i molts colors!!!! . Un dia ple de sorpreses especials... petites obres d'art que em van regalar la Glòria i la Isabel. Preciòs detall, això si que és un record de paper. Sou artistes i fantàstiques. Quins dibuixos tan dolços  que fas Glòria (i el teu gazpacho...ummmm) i el teu tutorial Isabel, espectacular, em va encantar.
 


Gràcies a totes, Vane, germaneta, gràcies per animar-me a fer aquestes coses i estar al meu costat. Gràcies Tati, per la teva companyia, et va quedar un àlbum fantàstic. Gràcies, Sandra, pel teu entusiasme, a tu també Mila, per la teva alegria i les teves ganes. A tu Anna, que ja ets part de la meva familia i del meu cor.  Gràcies Joana pels teus pastisos, deliciosos, per la confiança de l'Esther,  a tu Cristina, quina llàstima...però l'àlbum l'acabarem,  gràcies per vindre Glòria, Isabel...per mi va ser un plaer disfrutar de la vostra companyia i vaig aprendre tant... i a les que no vàreu podes ser amb nosaltres (Belén, Nati,Cristina) us vaig trobar a faltar!
 
Però sobretot, gràcies a la meva mare, per confiar amb mi, recolçar-me, animar-me, estimar-me...saps que és molt especial haver fet aquest dia desprès del mal record que queda enrere. Aquest dia ha estat una petita  celebració. Si ha estat possible és,  perquè tu ets sempre amb mi. T'estimo marona.
 
Gràcies a vosaltres ha estat possible. Ens queda un record, en forma de paper
 

8 comentarios:

  1. Quin meravellós dia vam passar totes juntes. I quina estupenda companyia vam gaudir. Va ser un gran dia de scrap i amistat.
    Vull agrair l'esplèndida acollida que ens vau donar. I molt especialment a la teva mare, que ens va obrir la porta de casa de bat a bat i ens va fer sentir com a la nostra llar. Per a mi també va ser un dia molt especial. Gràcies també a tu per tots els detalls que vas tenir amb totes nosaltres. Has treballat a conciència perquè tot fos perfecte. I així va sortir.
    També la Montse va treballar de valent. El mini que ens va ensenyar era una preciositat, i vaig gaudir molt aprenent a cosir-lo. Va ser una gran mestra.
    I també vull dir que vam menjar de meravella. L'amanida, la pasta, les coques, el gaspatxo, els pastissos, tot estava boníssim, què més puc dir. Encara que, el millor de tot, conèixer-vos personalment a tu y a la Montse . Sou fantàstiques!!!
    El meu àlbum l'acabaré amb les fotografies d'aquest bonic dia. Serà la destinació perfecta per a ell. I per descomptat, quan estigui acabat podreu veure-ho al meu blog. Una forta abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Aishhh quina entrada més maca!!! :) i sí... em repetiré.. el què ja he dit al bloc i el què molt bé ha expressat la Isabel. Va ser un dia molt maco i molt especial i tot gràcies a persones que, com tu, que teniu les ganes i la il·lusió per fer-ho possible. Ets un encant!! I bé... em continuo considerant associal, dec ser molt bona actriu, jajaja. Aish... què macos els àlbums així posats, vam anar tan atabalades que ni els vaig poder gaudir de manera individual!!! Jo com la Isabel esperaré a tenir les fotos per acabar el meu mini, com a resum d'aquesta jornada. Un petonàs i fins molt, molt aviat :)

    ResponderEliminar
  3. quins treballs mes macos!! hi ha sobre amb una quedada scrarpera jejej aixo es l'ho bo del scrap...

    Un petonas

    ResponderEliminar
  4. Una álbums molt bonics i una crònica feta amb l'ànima!

    petonets!


    Charo

    ResponderEliminar
  5. Carinyo, crec que només tu podies fer-ho realitat!
    Ens has regalat un experiència preciosa, ets un exemple de generositat, d'estimar als altres i a tot allò que fas.
    GRÀCIES per donar forma al que portes dins i compartir-ho amb nosaltres.

    ResponderEliminar
  6. Què bé que us haguèu organitzat així, fa goig veure aquesta taula!!!
    Els àlbums són la leche!!! segur que us vareu quedar amb ganes de més Marta!

    ResponderEliminar
  7. Bufff....estimada Marta...m'has fet plorar llegint la teva entrada.
    Ho vaig passar molt bé diumenge. Vaig coneixer gent maquíssima, vaig poder retrobar a la Vane (Quina il.lusió!) i encara que ja se que repeteixo el mateix que totes les demés... la teva mare, la Jose... és una persona molt acollidora, et fa sentir que estàs a casa. El menjar... fabulós!
    I, val a dir, que es respirava carinyo a dojo.
    T'envio una forta i sincera abraçada i espero que ens tornem a veure ben aviat....potser per Badalona...jejeje...bé, espero que no, ara que ho penso bé, millor en un altre indret...jajaja....

    ResponderEliminar
  8. Gràcies a totes, com ja vaig dir em quedo amb això...amb la plenitud i la satisfacció dels vostres comentaris. Que a fortunada sóc d'haver viscut amb totes vosaltres aquest dia... i els que vindràn !
    Petons d'scrap i abraçades de colors.
    Que l'energia d'aquest dia us acompanyi fins la propera trobada.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...