miércoles, 22 de agosto de 2012

TOT ORGANITZAT

Les meves amigues quan erem jovenetes (més que ara) sempre feien conya perquè sempre ho portava tot organitzat i recollit. Un dia, que vem anar al nord d'Itàlia de càmping, recordo que es van anar a dutxar i vaig endreçar la tenda!! Van tindre conya per tot el viatge, però també s'ha de dir que sino hagués organitzat el viatge hauria estat un caos !!!  Sort que em vaig mirar una mica la guia. Us estimo molt i va ser un viatge genial!!

Be, tot això us ho explico perquè , seguint amb la meva organització, he fet uns pots per tenir recollit el meu reconet d'escrap. Dic reconet perqué és molt petit (sort que sóc organitzada, jeje)Un pot pels botons, un per les cintes i un altra pels washi.
Espero que us agradin, us ensenyo el dels washi. Vaig aprofitar els que em van tocar al sorteig de Món Creatiu !! Ho sabieu, sí el meu primer regal d'scrap !! Em va fer molta il.lusió.




Ja us ho he dit reconet, reconet, sino m'organitzo, malament.

12 comentarios:

  1. Quin viatge tan genial! Hauríem de repetir l'experiència amb alguna escapadeta, tot i que amb els nens no és tan fàcil com agafar la motxilla i marxar a l'aventura...
    Si, si, ja recordo la conya que fèiem de la teva súper organització, i a nosaltres ja ens anava bè, jeje...
    Aquests potets preciosos ja els pots tenir ben a la vista i lluir-los! Seria un pecat deixar-los dins el calaix!
    M'encanten!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Si, si ja recordo la conya que fèiem de la teva súper organització, però a nosaltres ja ens anava bé, jeje...
    Un viatge genial, hauríem de fer una escapadeta com aquella, tot i que amb els nens no és tan fàcil com agafar la motxilla i marxar a l'aventura...
    Els potets t'han quedat preciosos! Ja els pots posar ben a la vista per lluir-los! Seria un pecat deixar-los dins el calaix!
    M'encanten!!!

    ResponderEliminar
  3. Jajajaja... jo era una mica com tu, organitzada a tope, ara m'he tornat un caos amb potes, les males influències de conviure un temps amb un altre caos amb potes potser :). M'encanta el pot i el teu raconet. Ah! i felicitats pel premi!! (no sabia que existís aquesta botiga :) Jo cada vegada necessito més espai i el tinc més desendreçat, aish... Un petonàs

    ResponderEliminar
  4. A mi el meu home em diu tetris jajaja aixi que se de que va :P
    El pot es una monada!!
    petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El meu marit em diu: "ja estàs amb els paperets" tinc la casa plena d'scrap !

      Eliminar
  5. Espai preciós i molt ben organitzat. El problema és que sempre s'ha d'anar ampliant perquè mai ens cansem de comprar i afegir coses noves així que al final, sempre hi ha coses que necessiten ordenar, i restes de papers de totes les mides i classes, jajaja. És així. Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Be, de moment ja he afegit un baúl més i un parell d'estanteries... uf m'encantaria poder tenir una habitació per mi sola !! Però amb dues nenes, de moment, és impossible.

      Eliminar
  6. El bote una chulada!!!
    Y el espacio......te admiro si puedes trabajar en tan poquita mesa!!! Yo cada día he ido ganando terreno a mi marido y siempre me falta, lo tengo todo ocupado!!!
    Un abrazo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es lo que hay, pero es mi espacio y me encanta !! ojala en un futuro se amplie !!

      Eliminar
  7. Muy chulo ese bote!!Una idea genial para guardar las washis, me encanta!!
    Bsts!

    ResponderEliminar
  8. L'espai serà petit...però és una cucada!!!. Jo tinc que treure tot cada vegada a la taula del menjador. I a la meva habitació, la cama de la meva germana (que ara viu a Barcelona) també està plena de coses d'scrap. No sé com abans podíem viure dos persones a la mateixa habitació...ara no tinc lloc per a mi sola. És clar que abans no coneixia jo l'scrap!!jajaja
    Petons!


    Charo

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...