martes, 19 de junio de 2012

GRÀCIES ISABEL






Fa uns dies vaig rebre un premi "en cadena" de la Isabel  de HECHO A MANO POR ISABEL  em va fer moltissima il.lusió perqué això m'anima a seguir amb el bloc i amb els treballs d'scrap, és tan maco rebre els comentaris tan desinteressats que em deixeu. MIL GRÀCIES!!

Be, el premi ha de seguir i els meus blocs premiats són:

EL CLUB DE LAS HADAS BUENAS l'he descobert avui i la Loretta te treballs preciosos, m'ha encantat un mini que va fer amb blanc i negre. Be, ja sabeu que m'encanten els minis !!
SEMANAS QUE PASAN COMO DIAS  M'agrada el seu estil fresc. No li he deixat mai cap comentari però segueixo molt el seu bloc.
FANTASIA I COLORS M'agrada la passió que hi posa en tot el que fa.
BOCINS DE PAPER, MÀGIA I COLORS  Li dec tants detallets que ha tingut amb mi que també es mereix el premi! Gràcies Montse ets genial. M'has ensenyat un munt de coses!
SCRAP I PEBRE  L'he descobert avui, ua molt i molt maco el bloc que té. El seguiré segur. Ja ha tingut més premis però ara tindrà el tercer...




5 comentarios:

  1. Jo Marta, muchisimas gracias! Sobre todo por haber apreciado mis trabajos sin conocer mi blog con anterioridad! Voy a darme una vueltecita por el tuyo!

    ResponderEliminar
  2. Marta, moltes gràcies!!!... i que sàpigues que jo també passejo molt pel teu bloc ;-)

    ResponderEliminar
  3. Respuestas
    1. Gràcies a les tres, a tu raquel per fer-te seguidora meva tan aviat i vosaltres Reichel i Iva ja esteu fitxades, ara ja us segueixo...ji ji.

      Eliminar
  4. Moltes gràcies wapaaaaaaaaaaaaa!!! Com dius tu sempre fa molta il·lusió rebre un premi, ni que sigui virtual, que algú apreciï el què fas, que et visitin, els comentaris... i a mi també me n'ha fet molta!!! Un petonàs i espero que fins ben aviat!!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...