miércoles, 13 de junio de 2012

GRÀCIES BEA

Un petit detall per la mestre de la Mariona, ha estat amb ella P3 i P4, ara comença una nova etapa i  vull agrair-li amb unes paraules, unes fotos, i com no, amb una mica d'escrap.Un regal "petit" per tot el que ha fet ella de "gran" per la nostra filla però fet amb tot el cor. Espero que el guardi sempre i així recordi la bona feina que ha fet.

Has compartit amb nosaltres, durant dos anys,  l'educació de la nostra filla... jo et dedico unes horetes del meu temps (que mai serà suficient) per fer-te aquest detall amb tot el cor i ànima, com agraïment. Ets una molt bona mestre. Gràcies Bea!! Et portarem sempre al cor !!!






17 comentarios:

  1. Me gusta mucho como te ha quedado!!! Ese formato es muy agradecido y esas tapas de cartón que le has puesto le quedan geniales!!!
    Un abrazo!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Marian me lo he pasado muy bien con mi hija haciéndolo y eso es lo que más me gusta, hoy se lo hemos regalado y espero que le haya gustado !!

      Eliminar
  2. Guauuuuuuuuuu, què maco!!! m'encanta! les tapes, els papers que has utilitzat, els detallets... segur que la Bea s'emocionarà, perquè aquests detalls que surten des del cor i es fan amb les mans són els que més s'aprecien! Un petonàs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies guapissima, al final li he tret partit al format q em vas ensenyar,eh? Jo també estic contenta amb el resultat.les mestres us mereixeu molt més però està fet amb el cor i les mans com tu dius i això ho valoreu molt.

      Eliminar
  3. Una chulada este mini desplegable. La tapa te has quedado muy muy bonita. No sé por qué estaba convencida de que te había visitado y te había dejado el comentario. Bueno, ahora me aseguraré. Las fotos de tu nena una pasada de guapa, y precioso lo que le escribes.
    También venía a decirte que tienes un premio en mi blog. Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. uau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Desde que empezé con el blog he tenido comentarios, sorpresas y he empezado, incluso, amistades y lo del premio...me encanta!!!! Me has hecho feliz !!!!! Mil gracias, mañana lo publico en el blog. De verdad muchisimas gracias, a ver si pronto nos conozemos en persona en el encuentro scrap que quedó pendiente. Me encantaria que tu y Gloria pudieseis venir, seria un lujo!!!! Pronto os explico.

      Eliminar
  4. Te ha quedado un trabajo estupendo!!! y una combinación de colores muy chula

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Viniendo de una artistaza como tu...esto es un lujo!!!!!! Muchisimas grácias, tu también tienes trabajos preciosos !!!!

      Eliminar
  5. Una preciosidad de mini!!No conocía tu blog, pero tienes unos trabajos muy bonitos, así que...por aquí me quedo!
    Bsts!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Loretta eres muy amable, tu también tienes trabajos preciosos me han encantado los colgadores de puerta y el mini en blanco y negro.

      Eliminar
  6. Muchas gracias por acordarte de mi!!
    no conocia tu blog!! ahora investigare! veo que eres de PRemia!! que cerquita!!ya se de 2 que haceis Scrap por alli
    ;)
    Muchas gracias y un besote

    ResponderEliminar
  7. Ostras fas unas coxetes super MAQUES!!!

    petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu també per fer-te seguidora del meu bloc. Mai hagués pensat que això de fer un bloc em portaria tants bons moments, els vostres comentaris em fan créixer la il.lusió de continuar. M'agraden molt les teves llibretes alterades!

      Eliminar
  8. Hola Marta! Si quan vaig obrir el regal em vaig emocionar, ara llegint les teves paraules al blog, ho has tornat a aconseguir!!! :) M'ha encantat com en un espai tan petit reculls tantes emocions i moments especials! PRECIÓS!
    Moltíssimes gràcies de tot cor, a tu i a la Mariona! Ha estat un plaer compartir aquests anys amb vosaltres! I me'n porto un munt de boníssims moments i records!
    Moltíssimes felicitats pel blog i per tots els treballs que he pogut veure al blog, són preciosos, fets amb carinyo i molt bon gust!
    Un petó enorme

    BEA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu també m'has fet emocionar amb les teves !!!! T'ho mereixes!!
      Una forta abraçada !! (demà te la dono, ji ji)

      Eliminar
  9. Qué chulada de mini! Y qué detalle tan bonito haberlo hecho para la profe de tu nena.. No me extraña que le haya encantado, porque es precioso!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcias Iva tu blog también me ha encantado, tienes trabajos muy bonitos y el enlace al tutorial de la caja regalo GENIAL !!! Queria hacer una y me ha ido de maravilla.

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...