sábado, 2 de junio de 2012

DE NOU AMB L'SCRAP

Be, la mar ja torna ha estar en calma i ja he tornat al món de l'scrap.
PRIMER DE TOT VULL DONAR INFINITES GRÀCIES A TOTES AQUELLES PERSONES QUE M'HEU ANIMAT  AQUESTS DIES, NO US CONEIXO PERSONALMENT PERÒ D'ALGUNA MANERA JA TENIU UN RECONET AL MEU COR.
MONTSE, ISABEL,GLÒRIA, MARIAN

MOLTES GRÀCIES !!!


La veritat és que ja tenia moltes ganes de començar a fer coses de nou, perquè ja ha passat tot i perquè tinc un munt de projectes al cap que demanen poder sortir i convertir-se en realitat.
Ahir per la nit vaig fer una targeta despleglable que tenia moltes ganes d'intentar a veure que tal quedava, crec que és un bon recurs per felicitar però aquesta vegada era per agraïr a l'àvia d'una amigueta de la meva filla que sempre la va  a recollir els dimarts.
A veure que us sembla, penseu que és la primera !!








Gràcies Montse, que et sembla?

10 comentarios:

  1. M'agrada moltíssim!

    Petons!


    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi també m'han agradat molt els teus treballs. Quina sort estar al entreartistes, quina enveja! Moltes gràcies pel teu comentari.

      Eliminar
  2. M'encanta!!! T'ha quedat genial (veus com era molt senzilla de fer? :)). Els papers xulíssims i la flor també! M'alegra que ja s'amunteguin els projectes al cap i espero que ben aviat els vagis fent realitat (pensa que les llistes de coses pendents són sempre enormes així que no t'estressis!! jo tinc coses des de fa dos anys com a mínim a la llista, jejeje).
    A veure si ens podem veure ben aviat i ser "reals" :) Un petonet per tu i un altre enorme per la teva mare que espero estigui millor!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Monseta, has vist? Ets una super mestra!!! Ara estic fent un amb les mides q em vas donar tu pq aquest a quedat petit i vull posar fotos. Gràcies per tot, quines ganes de compartir projectes, idees i xerrar amb tu!!!
      Molts petons.

      Eliminar
  3. T'ha quedat molt bojita i segur que li agradarà el detall que tens amb ella. Un petó.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Marbel, sempre tens boniques paraules per mi. Petons.

      Eliminar
  4. Te ha quedado preciosa Marta!!!! Ese formato es muy agradecido y he visto alguna en el tamaño más grande y queda muy bien!!!
    Me alegro mucho que todo vaya mejor y puedas ir haciendo realidad tus proyectos, ya verás como poco a poco todo se arregla.
    Espero que tu madre esté mejor!!!
    Un besazo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Marian por tus palabras, poco a poco, però todo mejor. Lo más importante es que todo quedará como una anecdota en breve. Estoy haciendo un montón de cosas con este formato, me encanta.

      Eliminar
  5. Te ha quedado precioso. Seguro que será una sorpresa muy agradable cuando lo abra. Qué bien que ya estés más animada.:))) Un beso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, no sabes la alegria que me da recibir vuestros comentarios!! En poco tiempo os enseño los que estoy haciendo para las profesoras de mis hijas !! Le voy a sacar partido a este formato !!

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...