lunes, 16 de abril de 2012

DIA D'SCRAP, 2º EDICIÓ

Ja està en marxa la segona edició (molt casolana) del dia d'scrap! A la primera edició ens ho vàrem passar molt be, sobretot perquè vem passar tot un dia amb l'scrap i això és com "comprar temps", tot un dia! per fer el que ens agrada, espero que les que estaveu a la primera edició repetiu i que us afegiu les que ja m'ho heu preguntat en alguna ocasssió. Ja sabeu que hi poso molta il.lusió en la preparació però, el que més m'agrada, és poder compartir un dia amb vosaltes scraperes! Aneu preparant les ganes, els marits cangurs i les eines !
AQUI i AQUI podeu veure com va anar la primera edició.




7 comentarios:

  1. Segur que us ho passareu molt bé!! és fantàstic tenir iniciatives d'aquest tipus! Un petó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Montse podries vindre! coma ja he dit és una trobada de tot el dia súper casolana, ja en vaig parlar al bloc, però, com be dius, ens ho passem genial, tot el dia scrapejant!! Ho fem a Alella i, si el temps ho permet, al jardinet. Vinga, anima't!!

      Eliminar
  2. Ostres!!! doncs... sí... m'agradaria, malgrat que això de les "multituds desconegudes" sempre em costa una mica!!! :) Et deixo el meu mail i ens posem en contacte??? lluna37@gmail.com. Gràcies wapa!! Un petó

    ResponderEliminar
  3. A mi també em passa el mateix que a la Montse en quan a les relacions amb "multituds desconegudes".
    M'agradaria venir però no se si podré.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anima't Glória, nosaltres sóm totes principants o sigui que tema de conversa tindrem segur...no pararem de preguntar-vos coses !!!! Ja et vaig comentar que la teva germana és amiga d'una amistat meva, la Vanesa Monteys, o sigui que ja tenim més d'un tema. Ho farem al jardi, si el temps acompanya, i estic segura de que us sentireu com a casa. Vinga que ens ho passarem genial !!!! espero notcies teves aviat !! A la Montse ja la he convençut i ens farà un tutorial i tot !!

      Eliminar
  4. Hola Marta, acabo de descobrir el teu blog a través del de la Montse, de Bocins de paper, i m'he trobat amb el dia de l'scrap !!!!! Qui pogués .... tot un dia fent scrap.... M'agradaria, si pot ser, que em passessis tota la informació referent, si és obert a tothom, lloc, horaris, preus, si cal experiència (ja que jo sóc molt principiant, però amb moltes ganes d'aprendre, ja que em té el cor robat això de l'scrap), el material que fa falta portar, el tema del dinar, i tota la informació pertinent !!!

    No sé si podré venir, però m'encantaria, ja que em cau una mica lluny, però estaré pendent de la teva resposta. Gràcies

    I de ben segur, que m'aniré passant pel teu blog.

    El meu mail és : esther.jenni@gmail.com

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...