martes, 3 de abril de 2012

DETALLETS PER SANT JORDI

Estic preparant aquests punts de llibre per Sant Jordi. Que us semblen ?

8 comentarios:

  1. Quins estampats tant "Chic" !!!
    Són preciosos, felicitats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Glòria, per fer-te seguidora del meu modest bloc i per ajudar-me a seguir il.lusionada amb aquest petit repte que és tenir un bloc. Be segons com ho miris és un súper repte pq amb dues filles... Petons.

      Eliminar
  2. bon dia Marta! carai! quina super producció! molt xulis!!!! per cert, el meu taller també era el meu somni i l'he aconseguit, i per mi era inimaginable. Molt esforç que ha valgut la pena. Així que res és impossible!!! i gràcies per ser font d'inspiració per a tu! mil gracies!!! ens veurem a la fira de badalona?? esperem que si!!!!!un* pd:saps que tens això de la verificació de paraula??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina il.lusió veure que hi ha gent que aconsegueix el seu somni!!, avui en dia... ja se sap. Jo estic molt il.lusionada amb el meu bloc , de moment, era un gran repte per mi i els vostres comentaris em fan seguir feliç i em donen empenta per seguir endevant. Mil gràcies a tu per inspirar-me. Jo vaig segur a Badalona, pq visc a Premià. Em vaig quedar amb les ganes de fer el teu curs a Can Boter !!!!!! Estava treballant a 300m d'allà !! Intentare treure lo de la verificació, a veure si puc.

      Eliminar
  3. Uns molt alegres i altres molt elegant, tots bonics. Un petó.

    ResponderEliminar
  4. Hola Marta! Son muy bonitos y elegiste unos colores preciosos!! Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Montse !! Que ilusión tener otra seguidora !!! Ahora mismo miro tu blog !!

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...