domingo, 1 de febrero de 2015

Lletres home decor...

Aquestes són les meves últimes creacions homedecor. M'agrada molt decorar  lletres, sempre penso amb la persona a la que van dirigides,  per afegir quelcom personal, començo fent-les d'una manera... i al final sempre la faig totalment diferent. 
Sembla sencill fer-les,  però a vegades,  m'estic molta estona pensant com decorar-les...però va tan be per desconnectar...em posa a escoltar "la iaia" i tot surt més fàcil.











14 comentarios:

  1. Nena me encantan las letras, que ternura, y es que se nota que las haces a conciencia y con mucho cariño.
    Y que decir de tu blog, me tiene enamoradísima el nuevo diseño y la calidad de las fotos.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Raquel, se me escapa una sonrisa cuando leo que os gusta mi blog...que bien!! Pues yo aun no acabo de estar satisfecha con las fotos... mi nivel de exigencia empieza a ser exagerado...jijijiji.

      Eliminar
  2. maquísimes!!!!. En tinc dos de lletres i encara no les he fet servir, perque trobo que decorar-les té la seva dificultat!
    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs tot és posar-s'hi!! Segur que et quedarien genials, al cap i a la fi, és creació i això és el que ens agrada, veritat? Gràcies per les teves paraules.

      Eliminar
  3. M'encanten!! són molt dolces les dues... Jo no sóc massa aficionada a decorar lletres perquè em costa molt començar, no sé mai què posar-hi, fins que m'animo i després les deixo a tope, jajajaja. Un petonet

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs la M que vas fer et va quedar preciosa. La recordo molt be.

      Eliminar
  4. Son preciosas todas Marta! Yo he hecho un par de ellas, y, aunque parece sencillo, darles el toque justo de decoración para que no queden sosas pero sin pasarse es difícil, y me parece que tú lo has conseguido de sobra!
    Bsts

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Loretta por tus palabras, la verdad es que si que tiene su dificultad pero a mi me encanta hacerlas, realmente me lo paso muy bien y disfruto.

      Eliminar
  5. Me chiflan !! Yo estoy pez en este mundo del scrapbooking y no sabía que se pudieran hacer cosas así de bonitas y encantadoras. Felicidades Marta, eres una artista !!

    ResponderEliminar
  6. Me chiflan !! Yo estoy pez en este mundo del scrapbooking y no sabía que se pudieran hacer cosas así de bonitas y encantadoras. Felicidades Marta, eres una artista !!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias guapísima!!!! Todo es ponerse, yo con la cocina soy nefasta!!!

      Eliminar
  7. Ooooo quina xulada!!! M'encanta el que fas i t'he deixat un regal al meu blog!!! Espero que t'agradi http://mysweetsweetagatha.blogspot.com.es un peto!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltissimes gràcies Emilia!!!! És un plaer i un orgull que gent a la que no coneixes et concedeixi un premi com aquest!!! Gràcies de tot cor, endavant amb el teu blog és genial. Et seguiré.

      Eliminar
  8. Sempre et queden precioses Marta! I t' entenc perfectament amb el tema fotos... Ja savem la solució... Hi ha un moment que no les hem de mirar més! Ja, ja... Estàn perfectes!!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...