viernes, 16 de enero de 2015

Adéu nadalcraft !!



Sempre em resisteixo a despedir-me del Nadal, no se perqué serà...soposo que, sencillament, m'agrada. Hi ha gent que diu que no li agrada el Nadal perqué són uns dies que t'obligen a ser feliç,  però,  tenim tot l'any per ser-ho o sigui que no estem pas obligats !!  Però,  jo disfruto com quan era nena, disfruto decorant la casa, fent el pessebre, obrint cada dia un sobre del nostre calendari d'advent i veient el somriure de les meves filles, no s'ha de perdre mai la il.lusió i vull disfrutar al màxim del temps de joc, imaginació i màgia  amb elles. La Mariona té 7 anys i encara s'emociona quan li dic que són els follets del bosc els que venen a deixar un detallet, als sobres del calendari d'advent, fins el dia de fer cagar el tió, si us plau, que ho cregui durant molt de temps més !!!  que no perdin mai la màgia !!

Aquest Nadal a sigut molt creatiu, i com encara no tenia el nou blog en marxa, he volgut fer aquesta entrada per deixar-vos entrar al meu Nadacraft i ajudar-me a despedir-me d'ell.

Que consti que jo també he tingut dies dolents aquestes festes de Nadal i que les meves filles m'han fet enfadar un munt de cops, però això ja ho sabeu...no sóc una mare perfecte però em quedo amb els millors moments.











3 comentarios:

  1. M'encanten aquestes capsetes! I jo també espero que les teves filles mantinguin la il.lusió tant temps com tu! (per cert, estan guapíssimes). Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Rosa, la veritat és que ho intentem sempre és bàsic fer les coses amb la il.lusió d'un nen. m'ho vaig passar molt be fent les caixetes, vaig fer moltes més de les que vaig fotografiar, però això sempre em passa.

      Eliminar
  2. Que fotos tan chulas que haces Marta de estos detalles de Navidad !! Todo precioso !! Bss

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...