viernes, 24 de agosto de 2012

SCRAP I FILLES

Ahir vaig passar un dia preciòs amb la meva amiga Vane i els seus fills. La casa, en un moment, va quedar envaïda de nens amunt i avall, joguines, rialles i sobretot, molta felicitat. No vem baixar ni a la piscina, amb la calor que feia, a casa,  amb l'aire s'estava d'allò més be. La Vane tenia ganes de fer una llibreta com la que vaig fer d l'Esther de scrapagrapats i clar,  quan les petites ens van veure fent manualitats van voler fer scrap i la veritat és que ens ho vem passar d'allò més be. Que maco poder compartir amb els fills la nostra passió. A més els dos petitons van fer una bona migdiada. Vaja un dia complert per sentir-te feliç !! Us estimo Vane, Jana i Andreu !
 


 
 
 
I aquests són els treballs de les nostres artistes !!

 

6 comentarios:

  1. Una tarda genial! La Jana ensenya amb molta il.lusió el seu treball d'scrap! Diu: "mama, ara la Mariona i jo també som scraperas!". I ara, quan l'Andreu dorm ja em reclama que vol fer scrap! Qui ens anava a dir, quan érem petites, que compartiríem aquestes estones tan màgiques amb les nostres nenes...
    Les passions s'encomanen!
    Us estimo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un dia genial, de veritat !! Avui la Mariona a fet el seu primer àlbum d'amiguets !!

      Eliminar
  2. Apart del gen del color rosa també hi deu haver guardadet en algun lloc el gen de l'scrap!! Quina entrada més dolça!! N'estic segura que ha estat un dia molt especial i el millor de tot... compartir-ho :). Un petonàs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs si Montse, millor aquest gen que no uns altres jiji. Jo el tinc duplicat!!

      Eliminar
  3. Oh, que bé que ho hagueu passat tant bé!
    M'agrada molt veure la cara de felicitat de la Vane, no la veia des que era petita, el dia que ens trobem no la coneixeré!
    Les vostres nenes són una monada!
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, els teus fills també són guapissims. Està igual de guapa la Vane, veritat? i té uns fills preciosos, espero que us pugueu veure aviat ! Espero que el dia 23 (que pesadeta sóc). Molt petons Glòria.

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...