viernes, 26 de julio de 2013

GRÀCIES ...per ajudar a aprendre


Un dels principals objectius de l'educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món - Arnold H. Glasgow


Sempre penso en lo important que és la feina de les mestres i en tot el temps que passen amb els nostres fills...com ho podem agraïr? No hi ha manera de fer-ho ...amb un gràcies, de tot cor, potser.
La petita Laia ja ha acabat el seu curs a la Llar d'infants i li vem preparar un petit detall per la mestre. Realment és poc per tot el que ha fet, ha passat més temps ella amb la nostra filla que no pas nosaltres i ha sigut un plaer poder compartir l'educació amb ella...gràcies Silvia, ets un amor!!







domingo, 21 de julio de 2013

CRÒNICA DE LA MONTSE

Hola a tothom, us deixo l'enllaç a la crònica de la Monste sobre la 3era trobada d'scrap. Us deixo també la foto del sobre on anava la fantàstica llibreta que em va regalar. Em va encantar !!!
Bon diumenge !!


viernes, 12 de julio de 2013

3 ERA TROBADA SCRAP...seguim

Ahir ja us vaig fer una petita crònica de la trobada, però avui...primer de tot, ensenyar-vos la meravella de llibreta que em va regalar la Montse...com sempre, un petit,  però gran detall de part seva, Montse, ets una persona genial!!!  A vegades, penso: sino m'hagués decidit a fer el blog, no t'hauria conegut!!!! i arribo a la conclussió que sort que em vaig decidir a fer-lo!! He conegut gent, molt especial  gràcies a ell, i tu,  ja saps que ets una d'elles. Mil gràcies pel teu entusiasme i ganes de compartir els teus coneixements i el teu material. Aqui teniu la llibreta...
 
 
 Aquesta és la "foto collage" de tots els treballs fets durant tot el dia: la caixa d'origami, l'àlbum amb un sol full i algun desplegable també amb un sol full...bonics, bonics.
 
 
 
 I aquests són els àlbum que vem fer al mati perqué els veieu amb detall.
MONTSE, les teves flors en relleu van agradar molt!!

NATY, costó la portada pero al final quedo preciosa, ya puedes estar satisfecha de tu trabajo acabado!

JOSE, mare,  et va quedar molt bonic amb el Tag, té el teu segell

VANE, aquest també te el teu estil, 100% Vane, sobretot el paper.

LOURDES, fantàstic, i això que no ets una experta, eh? però la que és artista...
MILA, sempre et fixes en la feina dels altres, però,  tu has vist la teva creació?...un 10!!

ESTHER, aquest paper no necessita res més, ja és una bona portada!
 
JUANI, los nervios valieron la pena porqué te quedó muy bonito!!
 
ANNA, precioso y mira que empezaste con retraso!
 
HELENA, tus clases de scrap se notan !!! Te quedó espectacular!!

ANA Mª, ostres ara m'he despistat però crec que era el teu...ARTISTA!!
 
 
MERI, com sempre, molt elegant
 
 
Aqui teniu alguns dels treballs de l'Anna Mª, podeu veure els seus treballs a la seva web, són preciosos!!

 
Be, noies, aqui teniu el record en format crònica de tan bonic dia!!! ara ja vaig pensant en la següent trobada que serà especial!!!!....jijijiji.

MIL GRÀCIES PER TOT !
 
 
 

jueves, 11 de julio de 2013

3ERA TROBADA SCRAPERA

El dia 6 de juliol va ser la 3era trobada scrapera i,  com sempre, ens ho vem passar genial !! Erem moltes cares noves,  però crec que puc afirmar que va ser un dia molt especial i que totes, tret d'algún moment de nervis, vem estar relaxades i amb moltes ganes d'aprendre coses noves. Com sempre, el temps passa molt ràpid i sempre et quedes amb ganes de més,  però crec que vem fer molts treballs molt interessants ... i va ser fantàstic.
 
 Abans de passar a les fotos,  vull donar-vos les gràcies... perquè,  ja sabeu, que sense vosaltres aquestes trobades no són possibles, vosaltres sou el més important!!  Moltes gràcies per la bona acollida de les meves trobades "cassolanes" i l'entusiasme que hi poseu,  és molt difícil expressar amb paraules el que cada una de vosaltres em demostreu quan veniu a passar un dia fent scrap amb mi ...be, si que tinc paraules... és un inmens plaer disfrutar de la vostra companyia tot fent scrap. La vostra companyia és el millor regal. Molts petons per a la Isabel, la Glòria,  la Joana i la Laura que no van poder vindre...us vem trobar a faltar!!!!
 
Aqui teniu unes fotos perquè disfruteu del record d'aquest dia!!!

Mil gràcies a totes i sobretot a la meva mare, per ser la meva companya de vida...i d'scrap !!!!

 
Helena, faltas tu!!!!  pero estabas entre nosotras... no pensamos en hacer la foto antes de que te fueras!!
 
Aquest és el kit preparat per començar a treballar ...


En plena feina... la taula ja comença a ser una autèntica taula d'scrap... jijijiji

 
I desprès de tot un mati de treball, aquest és el fruit d'hores de feina,  vem poder dinar tranquil.les...
Espectaculars, veritat?
 

 

 
UN DINAR BONISSIM !!!!!   GRÀCIES CUINERES !!!!!
 

 

 
I desprès...de postre... L'AMIC INVISIBLE, crec que va ser molt bona  idea i  tothom va estar molt content amb el seu regal...TOTS ESPECTACULARS !!!

 
 


 



 




 


 

 
I com s'havia d'aprofitar la tarda... a seguir treballant !!!!  La Montse ens va ensenyar a fer una caixa amb papers genial i un àlbum amb un sol full que em va encantar, moltes gràcies Montse, ets un sol !!!
 
Be noies,  espero que aquestes fotos us portin molts records d'un dia fantàstic i demà segueixo amb la crónica perqué avui no hi ha manera de pujar les fotos !!!!
 
MIL GRÀCIES DE TOT COR!!
 
Demà més...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...