sábado, 27 de abril de 2013

PER SANT JORDI...PUNTS DE LLIBRE

No podien faltar uns punts de llibre per regalar a les companyes de feina, la familia i amics per la Diada . Sencills, però em va agradar el resultat, aqui els teniu. La majoria van anar a parar a l'AMPA de l'escola de la Mariona, van tenir prou éxit, es van vendre tots!! 





martes, 23 de abril de 2013

SCRAPEJANT... LA VIDA...

Tinc un munt de coses pendents per publicar al blog !! ...però començo pel més important, l'Aniversari de la Petita Laia, que ja en té 2 !! Com be diu el títol...a la meva vida tot s'escrapeja i per això vaig preparar algunes cosetes per la festa de la Laia. Primer vaig encarregar unes galetes precioses i boníssimes a, la meva amiga Mónica, de La Cuina de l'Ànima !!! Com a la llar d'infants són els cocodrils...aqui les teniu...




i per decorar la festa un test amb  flors ...





Felicitats Laieta, t'estimem.

lunes, 8 de abril de 2013

CRÒNICA D'UN REGAL...

 
Fa només unes hores he fet entrega del regal que vaig sortejar, pel meu primer any de blog. La sorpresa va ser quan la Yolanda em va comentar que era de Vilassar !!!, mira que hi ha llocs al món i el regal ha anat a parar al Maresme!! i al costat de casa!!!  Això s'havia d'aprofitar, i per aquest motiu,  avui he quedat amb la Yolanda de FET AMB EL COR.  Quina troballa !....el seu bloc i ella mateixa, estic molt contenta d'haver-te conegut Yolanda !!!  Espero seguir en  contacte i t'espero a la propera trobada de scrap!!!!!!!
 
Moltes gràcies pel teu punt de llibre !!!  És preciòs i m'ha fet moltissíma il.lusió !!!!!!!!! Ets un encant!!!
 
Fins aviat !!


miércoles, 3 de abril de 2013

M...DE MARIONA

Aqui està la lletra que tenia pendent de la meva filla Mariona, per fi la vaig comprar!!  L'he comprat a Blokum a la meva filla li ha agradat molt, espero que ha vosaltres també.


lunes, 1 de abril de 2013

I LA GUANYADORA ÉS...



Doncs la guanyadora del meu SORTEIG UN ANY DE BLOG és .........

YOLANDA         http://fetdetotcor.blogspot.com.es/





Moltes felicitats Yolanda!!!!!!, posa't amb contacte amb mi per poder-te enviar el teu premi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...