domingo, 31 de marzo de 2013

DEMÀ A LES 24H SORTEIG !!

Aquesta entrada és per donar-vos les gràcies...si, perquè tinc 84 seguidores !!!!!!!!!!!!!!  més de 8000 visites !!!!!! més de 500 comentaris !!! Un any de blog, per mi...inolvidable !!!

QUÈ PUC DIR?  ESTIC SENSE PARAULES...



Estic preparant el sorteig, sou 59 participants, fins aquest moment, perdoneu per no publicar la llista però aquest dies de setmana santa vaig al limit d'horaris! Us deixo una mostra gràfica de que està feta la llista...jijijiji. MOLTA SORT A TOTES...RECORDEU QUE HE AFEGIT UN REGALET SORPRESA!!!





 

lunes, 18 de marzo de 2013

VA PER VOSALTRES...

Aquesta entrada va per vosaltres , per totes aquelles persones que m'heu conegut fa poc i us heu fet seguidores meves, per totes aquelles que em seguiu des del principi, per totes aquelles que em deixeu sempre comentaris. Mil gràcies per tot el que estic rebent i per els vostres ànims. Com sempre dic, i no és cap mentida, aquest blog segueix gràcies a vosaltres !!!!  uffff ... ja tinc 74 seguidors, no m'ho puc creure!!! quina il.lusió i a la vegada quina responsabilitat !!!
Estic preparant la llista de participants, per cert, recordeu deixar-me un contacte !!!! i ,...SORPRESA estic tan contenta que he ampliat el kit...però, això, serà una altra entrada, jejeje.
CARPE DIEM !!!!!







Be i com ja fa molts dies que no feia cap entrada amb treballs aqui teniu l'últim àlbum que he fet, filles 100%, ja tenia moltes ganes de fer un àlbum exclusiu amb  fotos d'elles.




 
 

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...