martes, 29 de enero de 2013

12 mesos, 12 moments...pel 2012

Ja fa temps, molt amablement, l'Esther de SCRAPAGRAPATS em va passar l'arxiu per fer una llibreta amb els dotze mesos. M'agrada molt això de poder tindre com una agenda d'imatges, i espero poder fer-la cada any. Ja estic preparant la del 2013.Després d'un any, us deixo veure el resultat. Es el meu "project life" casolà.


Moltes gràcies Esther per compartir la teva feina!!  Encara recordo aquell dia que vaig veure la meva llibreta al teu blog, quina il.lusió em va fer !!!!  En part, aquest projecte,és també teu. Petons. 


martes, 22 de enero de 2013

PER L'AMISTAT

Feia temps que tenia pendent una entrada dedicada a la meva amiga-germana...(com jo li dic carinyosament ) Vane. La nostra amistat és tan transparent i la nostra unió tan forta que les meves filles li diuen tieta i... sí, ella també és una scrapera com jo, però, com encara no es decideix a fer un blog, jo m'encarrego de ensenyar-vos els seus fantàstics treballs, jijiji.
Un preciòs àlbum per la seva cosina que ha tingut el seu segon fill, una pàgina per cada mes...fins a l'any, quin millor regal per una mare?

Va per tu carinyet...














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...