lunes, 29 de octubre de 2012

LLIBRETES PER REGALAR

Li he agafat gust a això de decorar llibretes per regalar, crec que queden molt be i a tothom li agrada, sobretot si estan personalitzades. Aquesta era per una companya de feina i amiga a la que feia molt de temps que li volia fer un detall...


Així ha quedat...

              

martes, 23 de octubre de 2012

FEINA FETA

El dilluns, per fi, vaig poder entregar els àlbums que m'havien encarregat. M'han quedat bastant be,  estic  satisfesfeta amb la feina, sobretot perquè m'ho he passat genial i he guanyat uns calerons, que no van gens malament...ara, a pel següent encàrrec, un àlbum per una noia que fa 18 anys, ja tinc ganes de començar!
Gràcies Montse per ensenyar-me a fer aquest fantàstic àlbum !!!


El resultat...


domingo, 14 de octubre de 2012

ENCÀRRECS...

Tenia ganes de tornar a estar amb vosaltres !!!!! 

La trobada d'scrap em va donar molta energia, sort i MOLTS ENCÀRRECS... aqui teniu el meu primer treball acabat, és per una companya de la feina. Li he preparat com si fos un kit perquè li fa gràcia montar-lo amb la seva filla. Tinc una barreja de nervis i il.lusió perquè demà li entregaré i no se quin serà el resultat.  Uf... espero que li agradi.



I ara a preparar dos àlbums més iguals...ja us ensenyaré el resultat.

martes, 2 de octubre de 2012

LLETRES PENDENTS...

El diumenge ens van quedar pendents unes lletres que voliem fer per la tarda, però el temps era el que era i no vam poder-les fer. Jo , aquest cap de setmana, he fet els deures... i així m'han quedat.

La veritat és que m'han encarregat varies per fer i estic molt contenta !!!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...