viernes, 30 de marzo de 2012

PUNTS DE LLIBRE EN FAMILIA



La felicitat no s'aconsegueix amb grans cops de sort que apareixen en comptades ocasions, sinó amb les petites coses que passen tots els dies. (Benjamin Franklin)



Aquesta és una col.lecció nova de punts de llibre que he fet, us agrada? Són molt diferents dels que vaig fer,  però divertits, això és un vici, n'estic creant una altra, quan la tingui la publico. M'agrada això de fer varis punts de llibre però que siguin com de la mateixa  familia...

martes, 27 de marzo de 2012

PUNTS DE LLIBRE



Aquests són els punts de llibre que he fet per 3flowers. Han començat una iniciativa molt maca ! Recollir punts de llibre, per la diada de sant Jordi,  pels nens hospitalitzats al servei d'oncologia de Sant Joan de Déu. Aquesta és la meva aportació tal i com vaig prometre i una promesa sempre s'ha de complir, i més, si és per una causa tan preciosa com els nens.

sábado, 24 de marzo de 2012

CARPETA ÀLBUM AL COMPLERT

Aqui teniu les fotos que quedaven per veure la "carpeta àlbum" al complert, ara només queda omplir-la de fotos. Queda reservada per veure quines posaré, potser la reservo per juny, que farà 6 anys que em vaig casar i faig algo especial !!  Ho aniré pensant...





viernes, 23 de marzo de 2012

 "Tot està per fer
i tot és possible"  Miquel Martí i Pol

Ahir quan em disposava a descansar desprès d'un dia dur de feina i una tarda de jocs ,sense parar,  amb les meves princeses, em vaig adonar que la Montse de Bocins de paper, màgia i colors...m'havia concedit un premi ! Per una principiant com jo, en l'inmens món de l'scrap, això és un reconeixement que no m'hagués cregut mai que m'arribaria. Estic en un moment esplèndid de la meva vida, i estic feliç de que persones com la Montse i l'Esther, de forma desinteressada, m'ajudin a seguir endevant en aquest projecte que em fa tanta il.lusió. Gràcies per fer-ho possible.

Aquestes són les meves 5  propostes, són les que més m'han inspirat, per això les vull premiar,

DIARI DE COLORS  Se que té casi 200 seguidors però m'encanten les seves fotografies i tot el que fa.

BERTA I POLETE els seus treballs són frescos, delicats i molt de l'estil que m'agrada. Tinc mil projectes inspirats en el seus treballs !!

PAPERS DE COLORS M'entusiasmen els seus mix-media i té treballs molt bonics.

SCRAPGRAPATS   és una font d'inspiració continua, també un dels meus blocs preferits i l'Esther un encant !

LES MEVES COSETES l'he descobert avui i m'ha encantat ! El receptari genial !!



Moltissimes gràcies, ara a seguir scrapejant !!


jueves, 22 de marzo de 2012

CARPETA ÀLBUM

Tenia moltes ganes d'utilitzar aquesta colecció de papers Lost & found de my minnd's eye. Volia fer algo especial ! De moment us ensenyo la portada, demà penjaré les fotos de l'interior...



Vinga va,  us ensenyo una !

miércoles, 21 de marzo de 2012

ALBUM RECICLAT

Aqui teniu l'àlbum amb sobres craft que vaig fer en un taller a Cromatismes amb la Mónica una artista ! mireu quin resultat ! genial, veritat? He fet algunes versions pròpies,  ja les aniré penjant.
Scrapinspira't  !!!


Em va encantar la técnica d'envellir les fotos pel voltant. Es mulla amb aigua el marc de la foto i amb una llima d'ungles...endevant i sense por, el resultat és espectacular, sobretot, en aquest tipus d'àlbums.





lunes, 19 de marzo de 2012

DIA DEL PARE

LES MEVES FILLES SÓN UNES ARTISTES I AVUI, DIA DEL PARE, LI HAN FET AQUEST DETALL AL SEU SUPER-PAPI. T'ESTIMEM !!!!


domingo, 18 de marzo de 2012

MINI ÀLBUM NENIS

Aqui teniu el mini que vaig fer el dia d'scrap amb més detall, el vaig tiular "Nenis" i ja veieu que són els meus tresorets.









Vaig treballar amb la col.lecció Blissful d'Authentique, em van encantar els seus tons groguencs, crec que amb les fotos en blanc i negre queda molt "autentic"



viernes, 16 de marzo de 2012

CRÓNICA D'UN DIA D'SCRAP


Com ja us vaig comentar el dia 4 de febrer vem passar, tot el dia, scrapejant, va ser genial,  unes 9 hores parlant d'scrap, de papers, de segells, de tintes i compartint converses, somriures i tot el material ! La Laura va portar la Big shot ! ens vem enamorar. De ben segur serà la meva próxima adquisició. Vaig comprar material per poder fer un mini i d'aquesta forma només per 10 € vem fer uns treballs preciosos !!!
Aquests són els Kits preparats per començar a treballar, també vaig preparar una sorpreseta gràcies a les etiquetes de Fem Scrap, van quedar xulíssimes i van tenir molt d'éxit !

Despres també vem començar un àlbum amb sobres de craft, no el vem acabar però els resultats els aniré penjant perquè els pugueu anar veient.


Aquestes galetes tan bones les va fer la Belén, estaven boníssimes i ens va fer una per cada una amb la nostra inicial, tot un detall!!  La Belén és una artista fent galetes , mireu la següent foto...


BONÍSSIMES I MONÍSSIMES A LA MEVA FILLA LI VA ENCANTAR LA SABATETA DE PRINCESA !

          TAULA AL  PRINCIPI

              TAULA AL  FINAL


I després de dinar... rápid, rápid a seguir treballant que s'ha d'aprofitar el dia. La verita és que va ser una experiència única que tornarem a repetir de ben segur.


I AQUESTS VAN SER ELS RESULTATS...

UNA PRECIOSITAT ! Som unes artistes noies !  La veritat és que, personalment, m'ho vaig passar genial, tenia molta il.lusió per muntar aquest dia i amb l'ajuda i les ganes, de totes vosaltres, va sortir genial, gràcies per fer del primer dia d'scrap una experiència única i sorprenent, són un d'aquells dies en que et sents feliç...MILERS DE GRÀCIES, SENSE VOSALTRES NO HAGUÉS SIGUT POSSIBLE !!! I SOBRETOT, GRÀCIES A LA MEVA MARONA PER DEIXAR-NOS CASA I PER ESTAR AL MEU COSTAT !! T'ESTIMO!



Aquest va ser l'àlbum que vaig fer jo, us l'ensenyo amb més detall próximament...

lunes, 12 de marzo de 2012

DIA D'SCRAP


         En el meu entorn hi ha moltes persones amants de les manualitats i com s'ha de treure temps d'on sigui, vaig organitzar el dia 4 de Febrer un DIA D'SCRAP per disfrutar de companyia, converses, paperets i projectes en comú, va ser tot un èxit ! i, de fet, estic preparant UNA NOVA CITA. Aviat faré una crónica per explicar-vos més detalladament com va anar i axí podreu veure tots els treballs que van sorgir d'un dia d'inspiració complert. Us adelanto la presentació que vaig crear per convidar a les amigues i algunes fotos... i pròximament més !









 Una taula de treball genial preparada per treure fum durant un dia sencer !!

domingo, 11 de marzo de 2012

SCRAP PER REGALAR





Aquest és un petit recull dels detalls d'scrap que he anat regalant, com a bona scrapera sempre he fet fotos de tots ells i ara que tinc el blog em fa molta il.lusió compartir-los amb vosaltres. Scrapinspira't 



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...